... غنی دارد. این ماده در گروه مرطوب کننده ها طبقه بندی می شود و به حفظ رطوبت کمک می کند.. این ماده بی رنگ،بی بو و چسبناک،غیر سمی و . غیر حساسیت زا است و طعم شیرینی دارد.. دوز مصرفی گلیسیرین که برای ...
... سلول های مرده پوست، به از بین بردن سلول های مرده کمک کند. به کاهش ظاهر لکه های تیره و ناهمواری های رنگ پوست کمک می کند. جوش های سر سیاه و سر سفید را کاهش می دهد. خطوط ریز و چین و چروک را کم می کند.. ...
... که به عنوان ویتامین b5 نیز شناخته . می شود به طور معمول ماده ای است. ویسکوز (غلظت بالا)،بی رنگ،بی بو و کاملاً شفاف است که به عنوان یک افزودنی مجاز در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به ...
... کننده ها و نرم کننده ها. برچسب: سیلیکون ها. . Peg12 dimeticone . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می ....
... آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار گرفته است.. این پودر کریستالی سفید تا کمی مایل به کرم و شیری رنگ از خانواده چسب ها و غلضت دهنده ها، یک پلیمر غیر یونی محلول در آب با خواص تشکیل فیلم است و عدد K ...
... . . *** دسته: پوشش دهنده ها و فیلر (پرکن ها). *** برچسب: ترکیبات پنکک ها. . این ماده پودری سفید رنگ مایل به کرم است که در معادن سنگ آهن تولید و به مانند تیتانیوم دی اکساید و تالک در گروه پوشش ...
... می کند و از گره خوردگی مو ها جلوگیری می کند.. . *** کاربرد: نرم کننده های مو،ماسک مو،سرم مو،. رنگ مو،محصولات مراقبت از مو های رنگ شده و غیره کاربرد دارد.. . شما مصرف کننگان و تولید کنندگان عزیز ...
... رژ لب های حرفه ای نقش کلیدی دارد.. کاربرد موم کارنوبا واکس در رژ لب و بالم لب:. افزایش ماندگاری رنگ. ایجاد درخشش طبیعی و شفاف. حفظ رطوبت و جلوگیری از پوسته پوسته شدن لب ها. . فروش موم کارنوبا در ...
پلی سوربات 20(توئین 20)، مایعی چسبناک و روغنی با رنگ زرد کم رنگ و بوی ملایم است.. این ماده یک سورفکتانت غیر یونی است که برای امولسیون های روغن در آب مناسب می باشد.. در گروه سورفکتانت ها و امولسیفایر ...
... ژل نام تجاری ماده . (پلی آکریل آمید و C13_14 ایزوپارافین و لورت 7) است که یک مایع غلیظ نسبتا شیری رنگ که پلیمر از پیش خنثی شده در یک امولسیون معکوس است.. اصلی ترین کار سپی ژل در کرم ها و لسیون هایی ...
... . روغن ها،مارگارین،چیپس،بیسکوئیت و سایر محصولات پخته شده استفاده می شود تا از. فاسد شدن و تغییر رنگ و طعم جلوگیری کند.. در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان نگهدارنده در لوازم آرایشی مانند کرم ها،...
...: بیزوکس یا موم زنبور عسل محصولی است که از شانه های موم زنبور عسل تهیه می شود.. موم در ابتدا سفید رنگ است اما با مخلوط شدن. روغن گرده ها با موم، آن را به رنگ زرد یا قهوه ای تبدیل می کند.. مهمترین ...
....،و در عین حال جذب و نفوذ دیگر مواد را تسهیل می کند.. ایزوپروپیل میریسات یک مایع شفاف،غیر چرب، . بی رنگ و تقریباً بی بو است که به طور گسترده در صنعت مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده در بین تولید ...
سیکلوپنتاسیلوکسان: (Siclopentasiloxane) نرم کننده سیلیکونی،به شکل مایع بی رنگ،بی بو،غیر چرب و با ویسکوزیته پائین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.. نام رایج و اختصاری آن ...
سیکلوپنتاسیلوکسان: (Siclopentasiloxane) نرم کننده سیلیکونی،به شکل مایع بی رنگ،بی بو،غیر چرب و با ویسکوزیته پائین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.. نام رایج و اختصاری آن ...
.... این ماده به عنوان ماده اولیه در تولید محصولات مراقبت از پوست و مو همچون شامپو ها،نرم کننده های مو،رنگ های مو و نرم کننده های لباس مورد استفاده قرار می گیرد.. ستریمونیوم کلراید در محلول های مایع،از ...
تری اتانول آمین مایعی بی رنگ تا زرد کم رنگ و گرانرو (چسبناک) است. این مایع کمی بوی آمونیاک می دهد و با آب نیز به راحتی ترکیب می شود.. تری اتانول آمین که با نام TEA نیز شناخته می شود، یک آمین است که ...
فنوکسی اتانول مایعی روغنی و بی رنگ است که از. اتم های کربن،اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است.. این ماده دارای حالتی چرب و چسبناک می باشد و از. بوی مطبوعی شبیه به بوی گل رز برخوردار است.، همین ویژگی و ...
... که از یک نوع باکتری به نام زانتاموناس کامیستریس گرفته. می شود.. این صمغ اغلب به صورت پودری سفید رنگ متمایل به شیری تولید می شود.. به دلیل خاصیت استثنایی رئولوژیکی، یک تثبیت کننده بسیار موثر برای ...
... کاپریک تری گلیسیرید (MCT) که در دسته مرطوب کننده ها و نرم کننده ها قرار می گیرد، ماده ای بی رنگ و بی بو است که از ترکیب . روغن نارگیل و گلیسیرین تهیه می شود.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید ...
... نامیده می شود، یک ترکیب شیمیایی با فرمول C18H36O6 است.. لوریل گلوکوزاید یک سوفکتانت غیر یونی،زرد رنگ و با غلظت بالاست که از روغن هسته خرما،قند موجود در ذرت یا نارگیل به دست می آید.. سورفکتانت ها ...
دسیل گلوکوزاید با فرمول شیمیایی C16H32O6 یک ترکیب شیمیایی است که به صورت مایع زرد کم رنگ و با غلظتی نسبتا بالا یافت می شود.. دسیل گلوکوزاید در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. . این ...
سیکلوپنتاسیلوکسان (D5) ماده ای بی رنگ،بی بو،. غیر چرب و رقیق است که جذب پوست نمی شود و به سرعت تبخیر می شود. این خاصیت آنرا به یک ماده مفید در بسیاری از محصولات آرایشی با خشک شدن سریع مانند ضد تعریق ...
کربومر 940 با نام تجاری پلی آکریلیک اسید پودری سفید رنگ. و کرکی است.. کربومر در در محصولات آرایشی اغلب به عنوان ژل و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد از این رو به به نام کربوژل هم نیز نامیده ...
... یک ماده غلیظ کننده است که از دانه های گوار بدست می آید که به صورت پودر ریز و درشت، سفید کمرنگ و پر رنگ تولید می شود.. صمغ گوار در صنایع غذایی مانند فراورده های لبنی کاربرد های فراوانی دارد.. این ...
ایزوتیازولین یا (کیتون) یک ترکیب شیمیایی با فرمول C3H3NOS، با رنگ زرد روشن و یا سبز روشن . می باشد،که به عنوان ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد. . همچنین یک ماده ضد میکروب است که برای کنترل ...
فنوکسی اتانول مایع روغنی،بی رنگ و کمی چسبناک است که این ماده را با رایحه گل رز توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده ...
گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید به شکل پودری به رنگ زرد کم رنگ است.. این ماده به عنوان نرم کننده کاملا طبیعی شناخته شده است.. ماده اصلی این نرم کننده عنصر گوار است که به وفور در مواد غذایی یافت ...